The Naturalist

Aptly named after the stunning WA South West well known for rest and relaxation, The Naturaliste by WA Housing Centre offers a laid back approach to living. Wide verandahs around the home and a distinctly classical elevation make this home the epitome of traditional Australian lifestyle. With the main entry to the side and a separate shopper’s entry from the garage, the front facade maintains an uncluttered, clean line.

Encompassing the dining, kitchen and lounge areas, the main living area can be shut off from the rest of the home, providing zoned living for the whole family.

A spacious entertaining area blends the outdoor paved alfresco area with indoor living space through large glass sliding doors, which not only bring the outside in but also naturally cool the whole home with a refreshing afternoon breeze.