The Sandstone

“The Sandstone has a thoughtful design to maximise space for cottage style homesites”

Strong geometric lines define the front facade, with a framed porch entry and vibrant contrasting colours combining to create a distinctive street presence. The rear garage entry means the attractive elevation is on full display.

For seamless indoor and outdoor entertaining, the open plan kitchen, dining and living areas connect perfectly with a spacious alfresco area. Home chefs will love the central designer kitchen, with its stylish stainless steel appliances and an island bench or breakfast bar that allows social interaction with family and friends.

Thoughtful zoning puts the master suite and the home theatre at the front of the home, for peace, privacy and seclusion. The master suite offers a real retreat, with a large walk-in robe, ensuite and big windows that fill the room with natural light.

Three more bedrooms and the family bathroom are in their own zone, while a handy shopper’s door provides secure rear entry from the garage into the laundry.